Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altının kırılmasını görmek

Rüyada altının kırılmasını görmek

Rüyada altının kırılmasını görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, bir bebek sahibi olacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada altının kırılmasını gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük kırılmasını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına yorulur.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet eder.

Rüyada altının kırıldığını görmek büyük bir yenilgi alacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış altın görmek kazançlı işler yapılacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, belalardan korunacağına delalettir.

Rüyada altın yüzüğünün kırıldığını görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, rütbesinin yükseleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada altın kırıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hayatın düzene gireceğine yorulur.

Rüyada altının kırılmasını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzüğün kırıldığını görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, hakkını yedirtmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments