Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altının kırıldığını görmek

Rüyada altının kırıldığını görmek

Rüyada altının kırıldığını görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada altının kırıldığını gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Rüyada kırılmış altın görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğünün kırıldığını görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada kırılmış altın kolye görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada altın yüzüğün kırılmasını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek yeni kişilerle tanışacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına işaret eder.

Rüyada altının kırıldığını görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, yaşanan yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments