Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu yanarken görmek

Rüyada çocuğunu yanarken görmek

Rüyada çocuğunu yanarken görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu yanarken gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çocuğunun yanarak öldüğünü görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu yanarken görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada yanan haç görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu yanarken görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanı yanarken görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sorunların artacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet eder.

Rüyada yana soba görmek kalp kırmayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan kıyafet görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ateşte yanarak ölmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments