Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu yanarken görmek

Rüyada oğlunu yanarken görmek

Rüyada oğlunu yanarken görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu yanarken gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Rüyada oğlunu yanarken görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada oğlunun yanarak öldüğünü görmek şartlarının da zenginleşeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan tüp görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yanan yorgan görmek yalnız hissetmeye, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada yanan ağaç görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle yan yana oturmak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini ateşte yanarken görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan iskelet görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments