Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu işetmek

Rüyada çocuğunu işetmek

Rüyada çocuğunu işetmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu işetmek gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Rüyada çocuğu işetmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işlerin devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşının çocuğunu görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğunu işerken görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu işerken görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu işetmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu işetmek kötü günler geçireceğine, kurulu düzenin bozulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada işeyen erkek çocuğu görmek doğru işler yapacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun işe girdiğini görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments