Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu bırakmak

Rüyada çocuğunu bırakmak

Rüyada çocuğunu bırakmak sözünde duracağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, alim ve bilge insan olacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, maddi imkânlarının artacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, tatsızlık olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu bırakmak gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Rüyada çocuğunu bırakmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada hamile bırakmak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, çalıştığı yerde amir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah bırakmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, güçlükle elde edilecek başarı, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini bırakmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu serbest bırakmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Rüyada namazı yarım bırakmak çok iyi paralar kazanılacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada babanın elini bırakmak evliyseniz eşle iyi geçime, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balıkları denize bırakmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments