Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah bırakmak

Rüyada silah bırakmak

Rüyada silah bırakmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada silah bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Rüyada silah bırakmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada bir kuşu serbest bırakmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada anahtar bırakmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kızı hamile bırakmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada işi bırakmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık tutup bırakmak köşeye sıkıştıracağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada işini bırakmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, söz sahibi olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yarı yolda bırakmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments