Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu ameliyat olduğunu görmek

Rüyada çocuğunu ameliyat olduğunu görmek

Rüyada çocuğunu ameliyat olduğunu görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu ameliyat olduğunu görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun ameliyat olduğunu görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu ameliyat olmuş görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada karnından ameliyat olmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına işarettir.

Rüyada başkasının ameliyat olduğunu görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada birini ameliyata girerken görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments