Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, attığı adımların boşa gideceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye rivayet eder.

Rüyada çocuğunun ameliyat olduğunu görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu ameliyat olmuş görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu ameliyat olduğunu görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyin ameliyatı görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, getirisi çok olan işler yapacağına alamet eder.

Rüyada babasının ameliyat olduğunu görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments