Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna sinirlenmek

Rüyada çocuğuna sinirlenmek

Rüyada çocuğuna sinirlenmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, adını kirleteceğine, kişinin esenlik bulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelişeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada çocuğuna sinirlenmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya ekonomik konularda sadece size uyan durumların peşine düşmelisiniz.

Rüyada çocuğuna sinirlenmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine sinirlenmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işsiz kalmaya, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada sinirlenip bardak kırmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hastalığın biteceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada sinirden bayılmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada birisine sinirlenmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, huzurun kaçacağına alamet eder.

Rüyada aşırı sinirlenmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, düşmanlarının güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada karısına sinirlenmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada sinirlenerek ağlamak heveslerinin biteceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments