Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun büyüdüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun büyüdüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun büyüdüğünü görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada çocuğunun büyüdüğünü görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun büyüdüğünü görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, mutluluğundan olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, adından konuşulur olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun büyüdüğünü görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğun büyüdüğünü görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments