Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun altını değiştirmek

Rüyada çocuğun altını değiştirmek

Rüyada çocuğun altını değiştirmek işlerinin günden güne bozulacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına inanılır.

Rüyada çocuğun altını değiştirmek gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunun altını değiştirmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada çocuğun altını değiştirmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun altını değiştirmek küskünlüklerin oluşacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunun altını değiştirmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun bezini değiştirmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, söz sahibi olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek altını değiştirmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada bebeğin altını değiştirmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments