Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu sevmek

Rüyada çocuğu sevmek

Rüyada çocuğu sevmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğu sevmek gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Rüyada sevdiğin çocuğu başkasıyla görmek hayattan yana keyif bulacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği çocuğun annesini görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada komşunun çocuğunu sevmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada güzel erkek çocuğu sevmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, bunun için her gün şükredeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu sevmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, maddi gücünün azalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu sevmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments