Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği çocuğun annesini görmek

Rüyada sevdiği çocuğun annesini görmek

Rüyada sevdiği çocuğun annesini görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, şeytanın aklına uyacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği çocuğun annesini gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada sevdiği çocuğun annesini görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun annesini görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada annenin çocuğu olduğunu görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada anne ve çocuğunu görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu annesi olmak yeni hobiler edinileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada annesinin erkek çocuğu olduğunu görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, işlerinin azalacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin çocuğunu görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments