Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun çocuğunu sevmek

Rüyada komşunun çocuğunu sevmek

Rüyada komşunun çocuğunu sevmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, para ve zaman ayıracağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada komşunun çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Rüyada komşunun çocuğunu sevmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Rüyada komşusunun çocuğu olduğunu görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun çocuğunu kaybetmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun erkek çocuğunu görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada komşunun çocuğunu dövmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işarettir.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek iyi bir kariyer edineceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine delalet eder.

Rüyada komşu çocuğunun öldüğünü görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments