Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından gelinlik görmek

Rüyada altından gelinlik görmek

Rüyada altından gelinlik görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altından gelinlik gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek güç ve para kaybedeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, fakirliğinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve altın takmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek altın takmak geçim derdinin biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik altına ayakkabı aramak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments