Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme aramak

Rüyada çizme aramak

Rüyada çizme aramak hayat boyu çok sevileceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, geçim derdi yaşayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada çizme aramak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Rüyada çizme aramak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalet eder.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının çizmesini giymek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taba rengi çizme görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, şen kahkahalar atacağına, pişmanlığa rivayet etmektedir.

Rüyada güzel çizme görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yeni siyah çizme giymek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada çizmelerini kaybetmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments