Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş yaptırmak

Rüyada çiş yaptırmak

Rüyada çiş yaptırmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Rüyada helada çiş yapmak zevkli ve güzel hale geleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin çiş yaptığını görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına yorulur.

Rüyada köpek çişi görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret etmektedir.

Rüyada evde çiş görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete çişini yapmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çiş görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğuna çiş yaptırmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yorgana çiş yapmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments