Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin bir adam görmek

Rüyada çirkin bir adam görmek

Rüyada çirkin bir adam görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, her anlamda şifa bulmaya delalettir.

Rüyada çirkin bir adam gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin adamlar görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada çirkin bir adam görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin adamla evlenmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, desteksiz kalacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kötü günleri geride bırakacağına işarettir.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini çirkin görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments