Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı cinsten biriyle öpüşmek

Rüyada aynı cinsten biriyle öpüşmek

Rüyada aynı cinsten biriyle öpüşmek kişiye hep umut olacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet eder.

Rüyada aynı cinsten biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmeniz imajınızı kuvvetlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada aynı cinsten biriyle evlenmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet eder.

Rüyada aynı cinse aşık olmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynı cinsle öpüştüğünü görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada aynı cinsle sevgili olmak yaralarına da merhem olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynı cinsle evlenmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynı cinsten birini öpmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada aynı cinsten biriyle öpüştüğünü görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, hatalı yollara sapılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada aynı cinsle öpüşmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments