Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinin aşık olduğunu görmek

Rüyada cinin aşık olduğunu görmek

Rüyada cinin aşık olduğunu görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada cinin aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Hızlı gelişmelerin arasında neler olup bittiğini anlamaya çalışmak çölde su aramak kadar zor olabilir.

Rüyada cine aşık olmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cinin aşık olduğunu görmek konuşmaz olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın aşık olduğunu görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına aşık olduğunu görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine aşık olduğunu söylemek geçmişini arkada bırakacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun erkekle öpüşmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada görülen kişiye aşık olmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kazancında artış olacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun erkeğin öldüğünü görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, fakirlerin güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments