Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingeneye sarılmak

Rüyada çingeneye sarılmak

Rüyada çingeneye sarılmak gittikçe çıkmaza düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada çingeneye sarılmak gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada çingeneye sarılmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada çingene tarafından bıçaklanmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada çingene çadırı görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, evleneceğinize, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingene evine gitmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada çingeneyi dövmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada çingene adam görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene kavgası görmek tatsızlıkların aşılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret eder.

Rüyada çingeneden kaçmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments