Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingeneyi dövmek

Rüyada çingeneyi dövmek

Rüyada çingeneyi dövmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, insanlara küsüleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingeneyi dövmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Rüyada çingene dövmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada çingeneyi dövmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çingene erkek görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çingene kavga etmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada çingeneye yemek vermek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hasret gidereceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çingene pembesi elbise giymek kurtuluşu bulacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çingene kızı görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Rüyada çingeneler tarafından kaçırılmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments