Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene olmak

Rüyada çingene olmak

Rüyada çingene olmak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntılarının artacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, üzüntü yaşamaya işaret etmektedir.

Rüyada çingene olmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Rüyada çingenenin hırsızlık yaptığını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çingene erkek görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada çingeneden para almak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, ticaret hayatına atılacağına, şifa edineceğine delalettir.

Rüyada çingene sofrası görmek malından ve parasından kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çingene erkek çocuğu görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çingene aile görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çingenelerin kaçırdığını görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, yönlendireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene kadın görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments