Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene evi görmek

Rüyada çingene evi görmek

Rüyada çingene evi görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, idealist davranacağına, hayırlı bir evlat olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çingene evi gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada çingene evi görmek günden güne kazancının artacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde çingene görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalettir.

Rüyada çingene düğünü görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingene ailesi görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene pembesi görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çingenelerle oynamak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilenci çingene görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments