Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin tutmak

Rüyada cin tutmak

Rüyada cin tutmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cin tutmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler için aşırı harcamalarda bulunmanız eleştiri sebebi olabilir.

Rüyada cin tutmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin mısır görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada aynada cin görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada cinler tarafından kaçırılmak elinin de bollaşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına işarettir.

Rüyada cin çocuğu görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına yorulur.

Rüyada insanları cin olarak görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine cinlerin musallat olduğunu görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinlerden zarar görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, büyük problemler yaşanacağına, sorunlarından arınacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments