Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilekli yoğurt yemek

Rüyada çilekli yoğurt yemek

Rüyada çilekli yoğurt yemek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, esenlik içinde olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalettir.

Rüyada çilekli yoğurt yemek gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Rüyada çilekli yoğurt yemek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ferahlayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış çilek yemek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada kuru çilek yemek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada olgun çilek yemek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çilek ve dut yemek bol kazançlı bir işe girileceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ çileği yemek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada çilekli reçel yemek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Rüyada çilek yemek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments