Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek ve dut yemek

Rüyada çilek ve dut yemek

Rüyada çilek ve dut yemek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilek ve dut yemek gördüyseniz:

  • Yapılan şeyler konusunda şikayet etmek yerine yardımcı olmayı teklif etmelisiniz.

Rüyada çilek ve dut yemek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çilek yemek görmek yeni bir hayat kuracağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatsız çilek yemek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çilek yemek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan çilek yemek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet eder.

Rüyada çilek yemek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çilek ağacından çilek yemek borçlarının kalmayacağına, ferahlığa çıkılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada büyük çilek yemek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bolluk içinde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments