Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından çilek yemek

Rüyada dalından çilek yemek

Rüyada dalından çilek yemek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına alamet eder.

Rüyada dalından çilek yemek gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Rüyada dalından koparıp çilek yemek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada dalında çilek yemek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından çilek yemek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada dalından çilek toplamak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, destek göreceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada dalında çilek görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış çilek yemek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Rüyada çilek yemek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek ve dut yemek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments