Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çilek yedirmek

Rüyada birine çilek yedirmek

Rüyada birine çilek yedirmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, harama göz dikmeyeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine tabir olunur.

Rüyada birine çilek yedirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, sevdiğiniz bir kişiyle zaman geçirmeniz ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada çilekli pasta yediğini görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada birine çilek yedirmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Rüyada çilek yedirmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilek fidesi görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında çilek görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, desteksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çilek yetiştirmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet eder.

Rüyada tatsız çilek yemek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments