Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek ve vişne görmek

Rüyada çilek ve vişne görmek

Rüyada çilek ve vişne görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinin en iyisi olacağına, kişinin iyi hale geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çilek ve vişne gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada çilek ve vişne görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru vişne görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada vişne çekirdeği görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Rüyada vişne toplayıp yemek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet eder.

Rüyada vişne topladığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Rüyada vişne suyu içtiğini görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vişneli dondurma görmek güveninin artacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada vişne çürüğü rengi görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments