Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek görmek

Rüyada çilek görmek

Rüyada çilek görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çilek gördüyseniz:

  • İşyerinizde olumlu gelişmeler kaydetmeye devam edeceksiniz.

Rüyada çilekli puding yemek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada olgunlaşmamış çilek yemek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok zor günler geçirileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çilek reçel yapmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada yaban çileği görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada çilekli dondurma yemek ona yakınlaşmaya çalışacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış çilek görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, şansının da açık olacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Rüyada çilek şerbeti içmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, ileriye gideceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments