Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yediğini paylaşmak

Rüyada yediğini paylaşmak

Rüyada yediğini paylaşmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada yediğini paylaşmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada yediğini paylaşmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para paylaşmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek paylaşmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Rüyada altın paylaşmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kağıt para paylaşmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada çikolata paylaşmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Rüyada armut paylaşmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, eğlence ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeker paylaşmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments