Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz paylaşmak

Rüyada kiraz paylaşmak

Rüyada kiraz paylaşmak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bol muhabbette kalacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, rütbenin yükseleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiraz paylaşmak gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada kiraz paylaşmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada biriyle ekmek paylaşmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar paylaşmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yediğini paylaşmak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada simit paylaşmak iyi geçineceğine, işlerinin çoğalacağına, doyasıya sefasını süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada muz paylaşmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada altın bulup paylaşmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para paylaşmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments