Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığlık sesi duymak

Rüyada çığlık sesi duymak

Rüyada çığlık sesi duymak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çığlık sesi duymak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada çığlık sesleri duymak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada çığlık sesi duymak üzüntülerinden kurtulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada sessiz çığlık atmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada kedi çığlığı duymak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada çığlık duymak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan çığlığı duymak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan çığlıkları duymak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, işi ile gündeme geleceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada birinin çığlığını duymak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments