Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acele yürümek

Rüyada acele yürümek

Rüyada acele yürümek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, rahat bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada acele yürümek gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada acele yürümek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada acele gelinlik görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına alamet eder.

Rüyada aceleyle evlendiğini görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada acele evlendiğini görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada aceleci olmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulur.

Rüyada aceleyle evlenmek eskileri yâd edeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada acele bir yere gitmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada acelesi olmak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kazancının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments