Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aceleci olmak

Rüyada aceleci olmak

Rüyada aceleci olmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işarettir.

Rüyada aceleci olmak gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Rüyada aceleyle evlenmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına yorulur.

Rüyada aceleyle koşmak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acele bir yere gitmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada acele yemek yemek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine inanılır.

Rüyada acele evlendiğini görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Rüyada acele yürümek çok tahsilli bir kişi olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada aceleyle evlendiğini görmek kendi çok iyi hissedeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada acele namaz kılmak hoş olaylar yaşayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments