Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acelesi olmak

Rüyada acelesi olmak

Rüyada acelesi olmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, endişelerin sona ereceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, dik durmaya çalışacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına delalet eder.

Rüyada acelesi olmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada aceleyle evlendiğini görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada acele bir yere gitmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acelesi olmak başarısız olacağına, sürekli yerinde sayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Rüyada aceleyle evlenmek ağzının tadının bozulacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada acele etmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada acele yürümek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acele gelinlik görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada acele evlendiğini görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, güzel haberlerin alınacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments