Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ fare yemek

Rüyada çiğ fare yemek

Rüyada çiğ fare yemek kısmetin ve şansın açılacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ fare yemek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada çiğ fare yemek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işarettir.

Rüyada çiğ pilav yemek ahiret inancına göre yaşanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ soğan yemek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya delalet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta yemek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ kırmızı et yemek enerjisini toplayacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada çiğ hamur yemek görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ köpek eti yemek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments