Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ bulgur görmek

Rüyada çiğ bulgur görmek

Rüyada çiğ bulgur görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada çiğ bulgur gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada çiğ bulgur yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ bulgur görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgurun içinde kurt görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada bulgur yemek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, bolluk içinde yaşanacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına delalettir.

Rüyada birine bulgur vermek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur dağıttığını görmek eşinden yana huzurlu olacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden bulgur almak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada bulgur pilavı istemek güçten düşeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments