Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bulgur vermek

Rüyada birine bulgur vermek

Rüyada birine bulgur vermek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, durgun giden işlerin açılacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada birine bulgur vermek gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanın veya farklı konularda kazançlı çıkmanın yeni yöntemleri söz konusu olabilir.

Rüyada bulgurlu köfte yoğurmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bulgur ve nohut görmek bahtının açık olacağına, sorumluluk alacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş bulgur görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur temizlemek ruhsal olarak zarara uğranacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pilavlık bulgur görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Rüyada bulgur pilavı yemek görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet eder.

Rüyada pirinç bulgur görmek işlerdeki verimin artacağına, duygularının karşılıklı olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı yemek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments