Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ baklava görmek

Rüyada çiğ baklava görmek

Rüyada çiğ baklava görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ baklava gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Rüyada çiğ baklava görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalet eder.

Rüyada cevizli baklava görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada iki tepsi baklava görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Rüyada sıcak baklava görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kaymaklı baklava yemek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet eder.

Rüyada antep fıstıklı baklava görmek ailenin büyüyeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada cevizli baklava yapmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tepsi baklava görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments