Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizli baklava yapmak

Rüyada cevizli baklava yapmak

Rüyada cevizli baklava yapmak zorlukların son bulacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada cevizli baklava yapmak gördüyseniz:

  • Esnek olmayı başarmanız gerekiyor.

Rüyada cevizli baklava yapmak dertlerin sona ereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, iyi habere alamet etmektedir.

Rüyada cevizli baklava yemek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cevizli baklava görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ticarette ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada baklava yapmak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada baklava börek yapmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Rüyada cevizli kek yapmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada cevizli ekmek yapmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kız çocuğunun olacağına alamet eder.

Rüyada cevizli tatlı yapmak mesleğine dört elle sarılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments