Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenecek çift görmek

Rüyada evlenecek çift görmek

Rüyada evlenecek çift görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada evlenecek çift gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada evlenen bir çift görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada çift kapılı ev görmek çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına inanılır.

Rüyada evlenecek çift görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada evlenen çift görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet eder.

Rüyada evli çifti tekrar evlenirken görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeni evlenen çift görmek günahlara, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada çift şeritli yol görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni evli çift görmek verilen  sözlerin tutulacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments