Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift at görmek

Rüyada çift at görmek

Rüyada çift at görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift at gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Rüyada atın çiftleşmesini görmek haram mal yiyip içeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın çiftleştiğini görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çift boynuzlu at görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada çift kanatlı at görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hayırlı bir evlat olacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada at çiftleştirmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çiftleşen at görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada çift başlı at görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada çift at görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments