Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli örtü görmek

Rüyada çiçekli örtü görmek

Rüyada çiçekli örtü görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, küs kimselerin barışacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada çiçekli örtü gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Rüyada çiçekli masa örtüsü görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli örtü görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk örtüsü dikmek büyük bir aşk yaşayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada güzel örtü görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada turuncu yatak örtüsü görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü yatak örtüsü görmek rahata kavuşacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada yere beyaz örtü sermek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, zarar göreceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments