Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli havuz görmek

Rüyada çiçekli havuz görmek

Rüyada çiçekli havuz görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada çiçekli havuz gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda bazı başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada çiçekli havuz görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ufkunun açılacağına işarettir.

Rüyada havuzda çiçek görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzu temizlemek bahtın açık olmasına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet eder.

Rüyada su dolu havuza girmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada havuzun içinde balina görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına işaret eder.

Rüyada kalabalık havuzda yüzmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda kadın görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, esenliğe kavuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments