Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık havuzda yüzmek

Rüyada kalabalık havuzda yüzmek

Rüyada kalabalık havuzda yüzmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, üçüncü gözünün açılacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada kalabalık havuzda yüzmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalık havuz görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık havuza girmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Rüyada kalabalık denizde yüzmek geleceğinin de çok parlak olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada havuzda yüzmek dalmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine işarettir.

Rüyada havuzda kıyafetlerle yüzmek icat yapacağına, kazancının epey düşeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işarettir.

Rüyada havuzda bir erkekle yüzmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığ havuzda yüzmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments