Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek taş yüzük satmak

Rüyada tek taş yüzük satmak

Rüyada tek taş yüzük satmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, içinin ferahlayacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada tek taş yüzük satmak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Rüyada tek taş yüzük satmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada tek taş yüzük satın almak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tek taş yüzük vermek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, bol muhabbette olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada tek taş yüzük takıldığını görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tek taşlı yüzük görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tek taş altın yüzük görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments