Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekler bahçe görmek

Rüyada çiçekler bahçe görmek

Rüyada çiçekler bahçe görmek lüksüne de lüks katacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, huzura erileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada çiçekler bahçe gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada evin bahçesine çiçek ekmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada bahçe çiçekleri görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede çiçek toplamak maddi olarak çok rahat edeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada kırmızı çiçek bahçesi görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada renkli çiçek bahçesi görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, insanlardan takdir toplayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede çiçek sulamak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments